Duminica decernarea premiilor, party online!
Postat de: Irina in ConcursDragi bucatarasi si draga blogosfera culinara ...Citeste continuarea
Cum e o prezentare Herbalife
Postat de: Bucataras in DietaS-a vorbit de multe ori despre dieta minune a Nicoletei Luciu, care a dat jos kilogramele de dupa nastere mincind doar batoane pentru slabit ...Citeste continuarea
Bar mleczny - unde a manca inseamna a pasi in trecut
Postat de: Adinuta in Cu de toateDeschid usa si pasesc. E caldut inauntru. Mese multe, ingramadite, un meniu cat un perete, zdranganit de farfurii, cani sorbite, forfota.Citeste continuarea
Margaritar a reactionat la furturi!
Postat de: Bucataras in BucatarasiiMiha semnaleaza aici un lucru rusinos....Citeste continuarea
Ospat turcesc la Divan
Postat de: Catalin in RestauranteStefane, Maria Ta, sa stii ca nu te-am facut de ris! Ne-am dat-o parte-n parte cu turcii si daca ei ne-au luat pe vremuri femeile si aurul, noi le-am luat acum mincarea.Citeste continuarea
Ultimii 3 cistigatori ai concursului saptaminal!
Postat de: Bucataras in ConcursDe saptamina viitoare reluam concursul "Cel mai activ bucataras"!Citeste continuarea
Julie and Julia - a nu se viziona pe stomacul gol!
Postat de: Adinuta in Cu de toate"Julie and Julia" este un film despre ingredientele ce fac lumea sa functioneze: o doza de umor si autoironie, un pic de optimism, esecuri si dorinta de a continua.Citeste continuarea
Dieta recomandata de nutritionist: saptamina 2
Postat de: Bucataras in DietaCititi va rog si regulile dietei recomandate de nutritionistul Ioana Dima, dar si saptamina 1 prezentata recent ...Citeste continuarea
Cum am făcut tagliatelle de casă cu mașina specială
Postat de: Cristi_Roman in Ustensile de bucatarieInaugurez astăzi o rubrică pe care o voi dedica în perioada următoare acestui site, cu care am plăcerea să colaborez. Cu o frecvență de două ori pe lună, voi prezenta cîte un aparat sau...Citeste continuarea
Cofetaria Demel din Viena
Postat de: Bucataras in Bucataras hai huiDemel face parte din farmecul Vienei ... Un colt dulce, distins, pe care timpul l-a poleit cu aur ...Citeste continuarea
Dieta recomandata de nutritionist: saptamina 1
Postat de: Bucataras in DietaNu cred ca exista cineva care a vrut sa slabeasca si nu a tinut dupa ureche regim. Ba s-a infometat, ba a auzit ca mincind nu stiu ce ciorba de varza slabesti, ba a apelat la cine stie ce timpenii...Citeste continuarea
Regulile generale ale dietei
Postat de: Bucataras in DietaDaca va hotariti sa slabiti, bine ar fi sa consultati un nutritionist. Iata sfaturile generale pe care le ofera doctor Ioana Diana Dima celor care ii trec pragul cabinetului situat in Piata RomanaCiteste continuarea
Un gind bun pentru Ionix!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasAzi, de ziua Sfintului Ion, ii uram lui Ionix sa i se implineasca toate dorintele si sa ramina aceeasi fata vesela! Un gind bun pentru toti cei ce poarta numele de Ion si Ioana ...Citeste continuarea
Restaurantul Stina traditionala
Postat de: Bucataras in RestauranteAm petrecut Revelionul 2010 la restaurantul Stina traditionala din complexul Vila Bran. Petrecut e putin spus. A fost un revelion care a durat practic 3 noptiCiteste continuarea
Ce a pregatit blogosfera de Sarbatori
Postat de: Oana in BucatarasiiBucataras.ro va arata ce a pregatit blogosfera culinara de Craciun si anul nou. Pune si tu widgetul pe blog pentru a fi la curent cu toate retetele din blogosfera!Citeste continuarea
La multi ani! 2010 cit mai bun!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasBucatarasii au facut aseara petrecere online in pijamale . Cu muzica, voie buna si premii surpriza ... NLa multi ani!Citeste continuarea
Incercati torturile Bucataras.ro
Postat de: Oana in Bucataras in orasCele mai bune torturi sint incercate si preparate de bucatarasi. Puteti sa folositi cu incredere retetele pentru aceste Sarbatori!Citeste continuarea
Ce se intampla de Craciun in Polonia
Postat de: Adinuta in CraciunNe-am pregatit de sarbatoare cu inima plina de dragoste, am colindat si ne-am urat sa fim mai buni, am asteptat pe mosul batran sa ne picure in suflet lumina si bucuria de a darui! Iarna ne-a mai...Citeste continuarea
Concurs "Craciun culinar"
Postat de: Bucataras in ConcursTrimite pe [email protected] fotografii cu preparatele tale de Craciun si cele mai reusite 3 fotografii vor cistiga cite o carte Jamie Oliver (volumul 10)!Citeste continuarea
Sarbatori linistite tuturor Bucatarasilor!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasDragii mei, va doresc Sarbatori linistite, un Craciun cu bucurii in sinul familiei si implinirea tuturor viselor voastre!Citeste continuarea
La multi ani, Ama!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasS-a alaturat in decembrie bucatarasilor. Simpatica, tonica, Ama implineste azi o virsta. Sa-i uram un "La multi ani!" din tot sufletul!Citeste continuarea
Sustine si tu blogosfera culinara!
Postat de: Bucataras in BucatarasiiBucataras.ro continua campania de sustinere a blogosferei culinare printr-un widget prin care poti cauta orice mincare doresti printre retetele din blogosfera culinara!Citeste continuarea
Intrebuintarea aspicului
Postat de: miha in TehniciCu aspic se orneaza preparatele de carne, peste, oua, salate. Se pastreaza la rece timp de 2-3 zile. In cazul in care prinde pojghita, se spala cu apa calda, dupa care se trece usor prin apa rece....Citeste continuarea
Remontarea maionezei taiate
Postat de: miha in TipsuriSe intampla deseori ca maioneaza sa se taie la inceputul operatiei sau dupa ce a stat cateva ore. In acest caz se poate remonta in mai multe feluri.Citeste continuarea
Sarbatorile religioase
Postat de: Bucataras in CraciunCraciunul, Sfintul Vasile, Boboteaza sau Sfintul Ioan sint Sarbatori religioase importante in jurul anului nou.Citeste continuarea
Sosurile in bucataria moderna
Postat de: miha in TehniciSosurile sunt una din componentele importante ale mancarurilor si au rolul de a desavarsi gustul mancarurilor.Citeste continuarea
Traditii si superstitii de Craciun
Postat de: miha in CraciunLuna decembrie este o luna plina de sarbatoare si bucurie.Citeste continuarea
Mos Nicolae
Postat de: Bucataras in CraciunLegenda spune că trei surori, fetele unui nobil sărac, nu se puteau mărita datorită situaţie financiare precare. Se spune ca atunci când fata cea mare a ajuns la vremea măritişului,...Citeste continuarea
Moş Crăciun în alte ţări
Postat de: Bucataras in CraciunNoi l-am cunoscut ca Mos Gerila. Apoi, dupa revolutie, a devenit Mos Craciun ...Citeste continuarea
Craciunita
Postat de: Bucataras in CraciunExista un obicei: de Craciun este frumos sa daruiesti o ... Craciunita ...Citeste continuarea
Traditia viscului
Postat de: Bucataras in CraciunDe Craciun se agata la usa crengute de visc, care, conform legendei, are puterea de a transforma ura in iubire.Citeste continuarea
Carnea de porc, la ce?
Postat de: Bucataras in TipsuriVa intrebati ce carne din porc ar merge la un gratar sau la o tocanita. Iata raspunsurile ...Citeste continuarea
Despre condimente
Postat de: Bucataras in TipsuriCondimentele dau o savoare deosebita mincarurilor. Nemacinate, isi pastreaza aroma mai bine decit cele macinate. De aceea, este bine sa le cumperi intregi si sa le macini intr-o risnita mica doar...Citeste continuarea