Sfaturi pentru Roma .
14.07.2012 / 00:04
Citeaza
Pe 17 iulie merg in concediu la Roma . V-as fi recunoscatoare pentru ,, un pont '' , locuri de vizitat , impresii , preparate de incercat .
Cu prietenie si multumiri anticipate Mihaela R
14.07.2012 / 14:42
Citeaza
Mihaela, iti urez de pe acum sa ai o vacanta frumoasa :)
Desi am vizitat Italia, la Roma nu am ajuns inca, tot ce pot sa iti spun este celebra urare: "When in Rome, do as the romans do" :)
Eu am gasit un bun aliat in lupta cu necunoscutul strain, pe forumul softpedia. Gasesti multe informatii, sper sa afli cam ce te intereseaza .
Aici ai un link si poate iti va fi de ajutor: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=638259
Eu iti urez din nou vacanta placuta si drum bun ! ;)
14.07.2012 / 14:55
La aqproximativ 30 km. de Roma se afla Vila Deste sa nu o ratezi. Vacanta placuta!
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bunica
Ultima editare: 14.07.2012 14:58:42
18.07.2012 / 19:42
Citeaza
desi cred ca deja te bucuri de Roma ,in cazul in care sunt si copii cu tine iti recomand parcurile de distractii .eu am fost la Magicland -Roma ,valmontone...e ieftin si platesti doar intrarea (ca la toate parcurile de altfel) ...cu exceptia bauturilor si de ale gurii....
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS006X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
07.08.2022 / 01:54
Citeazamihaelar63 a spus:
Pe 17 iulie merg in concediu la Roma . V-as fi recunoscatoare pentru ,, un pont '' , locuri de vizitat , impresii , preparate de incercat . Cu prietenie si multumiri anticipate Mihaela R
Interesting site i love it keep posting more! how much is a bathroom remodel
26.12.2023 / 12:07
Citeazaandralexa90 a spus:
Iti recomand tot centrul Romei,e superba.
I also recommend the whole center of Rome and geometry dash subzero, it's gorgeous.