Bun venit!LOGIN • CONT NOU
9
BucatarasSuprem
Bucuresti
Bucataras din 08.02.2011
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...
publicat la 20.02.2025
publicat la 18.02.2025
publicat la 14.02.2025
Viitorul tau depinde de visele tale. DECI - nu pierde timpul, du-te si te culca.
Voturi:20
Voturi:28
Voturi:19
In cont 38
Set de 2 decojitoare universale de legume
Termometru cu ecran LCD
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:54
de Retete_gustoase 1
ieri la 20:20
ieri la 09:45
de Rocsi 9
pe 11.03 la 20:54
pe 11.03 la 09:08
5 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
oanapl
MotanLaOale
adriana65 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Mirela Suba 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de ied cu capere, ciuperci marinate si sparanghel
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...