Fluturi, fluturi
Postat de: Simo in Mancare copiiSe taie feliile de franzela in jumatate. Frecam branza cu zaharul pudra si cu cel vanilat, pana obtinem o compozitie omogena. Se prind feliile de paine intre ele ( lipim jumatatile la partea cu...Citeste continuarea
Friptură de vită - la oala sub...
Postat de: mona in VitaIn oala sub presiune, punem uleiul, ceapa (in cazul meu), cateii de usturoi, asezam carnea, adaugam cartofii, legumele si rosiile in bulion taiate marunt. Punem si sarea, piperul,...Citeste continuarea
Fasole bătută
Postat de: Flori in Mancaruri de postFasolea fiarta bine -eu prefer s-o fierb la oala sub presiune si sa-i scurg zeama, pt ca niciodata nu reusesc sa ma hotaresc seara ce mancare voi face a doua zi :) ( In mod normal, fasolea se...Citeste continuarea
File de pangasius cu creveţi şi...
Postat de: ANCA in PangasiusSe prepara un sos din mustar, ulei de masline, usturoiul pisat pasta, zeama de lamaie, sare, piper si rozmarin. Pentru omogenizare, folositi un mixer vertical. Asezati pestele intr-un vas yenna,...Citeste continuarea
Fusilli cu aripioare de pui
Postat de: ANCA in FusilliDupa ce se curata si se taie aripioarele in jumatati (mai putin varful aripii care se arunca), le inabusim intr-o tigaie teflonata, cu putin ulei de masline stins cu cateva linguri de apa, cam 10...Citeste continuarea
Friptură de cocoş cu ghebe, în...
Postat de: ANCA in PuiPentru friptura am folosit pieptul si pulpele cocosului (restul merge la o ciorbita cu bors si leustean), pe care le-am fiert intai la oala cu presiune cca 20 min, de cand a inceput oala sa...Citeste continuarea
File de salau cu rosii la cuptor-...
Postat de: Oana in Mancare copiiCeapa am taiat-o solzisori fini, ardeiul capia l-am taiat in patru pe lung si apoi fasiute, rosiile le-am decojit si le-am taiat cubulete. Le-am pus pe toate intr-un vas de iena, deasupra am...Citeste continuarea
Fasole batuta
Postat de: Bucataras in Mancaruri de postApoi se pune la fiert cu ceapa taiata marunt (cam 2 cepe), cu morcovi (cam 3 morcovi), cu telina, dar si putin usturoi si un praf de sare. Dupa ce a fiert, se mixeaza cu tot cu legumele, punind...Citeste continuarea