A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pui fricassé

Postat de: cristeena20 in Pui

- Transati puiul in bucati potrivite ; le puteti condimenta in prealabil cu sare, piper, lamaie, usturoi si putin vin alb si il puteti tine o zi la frigider. - Intr-o cratita punem ceapa tocata...Citeste continuarea

Placinte ardelenesti

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

Pregatim  aluatul : Amestecam faina cu sarea intr-un bol.  Drojdia impreuna cu putin zahar se paseaza intr-o cana, pana se lichefiaza. Adaugam  putina apa calduta, omogenizam...Citeste continuarea

Prajitura cu urda si visine

Postat de: cristina1985 in Prajituri

Visinele se spala si li se scot samburii. Untul moale il amestecam cu zaharul pana devine spumos.Adaugam ouale pe rand si urda maruntita.Amestecam bine. Separat amestecam faina cu praful de...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: cristinutanicolita in Prajituri

Prima data pregatim umplutura: Merele se curata de coaja si se taie cubuete,se amesteca cu zaharul si se pun pe foc pana se inmoaie merele,se adauga scortisoara si se lasa la racit. Aluat:...Citeste continuarea

Pancakes cu afine

Postat de: timea in Dulciuri

Amestecam intr-un vas toate ingredientele uscate. Adaugam apoi ouale batute si treptat laptele folosind un tel.  La final adaugam afinele si amestecam usor sa nu se zdrobeasca. ...Citeste continuarea

Prajitura cu piscoturi si crema de...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blatul: Mixam albusurile spuma cu zaharul pana se intaresc. Adaugam uleiul, laptele si praful de copt. La final incorporam faina, cappucino si cacaoa. Tapetam cu hartie de copt o tava...Citeste continuarea

Prajitura cu brinza dulce si fructe

Postat de: babi5 in Prajituri

Faina se freaca  intre palme cu untul taiat bucatele spoi se adauga 2 plicuri zahar vaniliat, 100 gr.zahar si un ou. Se framinta un aluat  apoi se introduce in frigider  pentru...Citeste continuarea

Pachetele din foietaj

Postat de: nadea68 in Aperitive / Garnituri

Aluatul foietaj il scoatem din frigider cu 1/2 ora inainte. Intr-un castron amestecam ricotta cu branza telemea. Prosciutto il taiem cubulete. Foietajul il intindem si taiem patratele mai...Citeste continuarea

Piept de pui cu legume la tigaie

Postat de: Adele in Pui

Se curata ceapa si se taie cuburi,dupa care se caleste cu sunca in tigaie,se adauga si pieptul de pui taiat bucati si cartofii cuburi,se pune un pic de apa si se lasa la fiert cateva minute.Dupa...Citeste continuarea

Pui cu susan si miere

Postat de: simona72 in Pui

Pieptul de pui, spalat si curatat se usuca cu prosoape de hartie si se taie cuburi/fasii. Se amesteca uleiul cu sare,piper si zahar, se adauga bucatile de pui, se amesteca si se lasa la marinat 30...Citeste continuarea

Prajitura cu dovleac/mere

Postat de: violeta30 in Prajituri

Se curata merele de coaja, se dau pe razatoare si se pun la calit cu zahar dupa gust si un praf de scortisoara (aceeasi metoda si pentru dovleac). Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiul si...Citeste continuarea

Parizer de casa, special pentru copii

Postat de: violeta30 in Mezel de casa

Pui carnea tocata cu cutitul mai marunt la robot ca sa se poata marunti mai bine, sa nu fortezi robotul, inmoi painea in lapte si o pui peste carne, adaugi toate ingredientele si le mixezi pana se...Citeste continuarea

Plăcintă cu brânza - Măznâţă...

Postat de: violeta30 in Aperitive / Garnituri

Se freaca drojdia cu zaharul pana devine lichida, apoi se pune o lingurita de faina peste drojdie, se amesteca putin si se lasa deoparte. Se pune faina intr-un vas (aproximativ 500 g), se face o...Citeste continuarea

Paine de casa cu cartofi

Postat de: violeta30 in Piine

Se curata cartofii, se taie in patru si se pun la fiert cu o lingurita de sare, se pune apa cat sa-i acopere. Se freaca drojdia cu zaharul pana devine lichida si se presara o lingura de faina,...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de urda

Postat de: cristinutanicolita in Prajituri

Blat: Se separa ouale; se amesteca galbenusurile cu zaharul cateva minute, pana cand compozitia se deschide la culoare si se spumeaza (2-3 minute). Se adauga uleiul. Faina se amesteca...Citeste continuarea

Plăcintă cu mere

Postat de: andreeapintea in Prajituri

Făina, praful de copt și sarea se amestecă într-un bol. Adăugăm untul rece, tăiat bucățele, și frământăm rapid până când compoziția este asemănătoare unui...Citeste continuarea

Paine cu cartofi

Postat de: ChefMarius in Piine

Se face piureul si cand este caldut se toarna intr-un bol mare Se adauga peste piure faina cernuta, drojdia, zaharul si sarea. Se framanta si se adauga apa calda cat sa iasa aluatul ca de...Citeste continuarea

Peste cu sos de rosii cherry.

Postat de: Adele in Peste

Pentru inceput se pune o tigaie pe foc cu ulei si cand se incalzeste bine se pune si usturoiul ,se adauga si pestele si se acopera cu un capac,din cand in cand se intoarce pe o parte si pe alta.Se...Citeste continuarea

Panna cotta cu jeleu de caise si...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Punem gelatina la inmuiat cu putina apa conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-a hidratat o punem pe ochiul mic de la aragaz, amestecam mereu pana este diluata.  Pentru panna...Citeste continuarea

Pui vietnamez

Postat de: mitinita in Pui

Introducem toate ingredientele,in afara de pui, in recipientul mixerului vertical si pulsam pana obtinem o pasta. Pulpele de pui,spalate si uscate,le amestecam cu aceasta pasta, le punem intr-o...Citeste continuarea

Praz cu măsline

Postat de: portiadelumina in Mancaruri de post

Am curăţat şi tocat prazul, am curăţat şi tocat legumele şi am lăsat măslinele la desărat (în apă călduţă). Am încins uleiul şi am adăugat ingredientele în...Citeste continuarea

Paste la cuptor

Postat de: caroline in Penne

Punem apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si adaugam pastele.Le lasam la fiert pentru 10 minute ( sau in functie de tipul de pasta folosit , lasam la fiert conform...Citeste continuarea

Prajitura Snickers (reteta nr.100)

Postat de: Adele in Prajituri

Pentru inceput se mixeaza albusurile bine cu un pic de sare, dupa care se adauga treptat zaharul si se continua pana devine bezea. Se adauga faina, alunele macinate si praful de copt si se...Citeste continuarea

Prajitura cu struguri, nuci si bezea

Postat de: Lia1 in Prajituri

1. Speli strugurii, ii cureti de boabe si le lasi la scurs. 2. Intr-un bol amesteci: faina, sarea ?i praful de copt.  3. Într-un alt bol pui untul la temperatura camerei (daca...Citeste continuarea

Pachetele cu branza topita si susan

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Preincalzim cuptorul la 170 grade. Ungem fiecare foaie de placinta cu ulei. Asezam un triunghi de branza topita in coltul foii unse,apoi impachetam branza in restul foii si asezam...Citeste continuarea

Placinta cu branza de burduf si...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Foile de placinta se taie fasii,apoi se coc in cuptor pana devin aurii. Lasam cuptorul pornit,la temperatura de 175 grade. Mixam branza de burduf cu iaurtul si telemeaua trecuta pe...Citeste continuarea

Pui la cuptor cu morcovi si cartofi

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Luam puiul il ungem cu ulei,il saram si piperam.Morcovii ii curatam si ii taiem rondele.Cartofii ii curatam si ii taie rondele.Curatam si usturoiul.Amestecam legumele cu putin ulei,cu un praf de...Citeste continuarea

Placinte cu branza dulce

Postat de: AnyCostescu in Dulciuri

Laptele , drojdia, zaharul si o lingura de faina se pun intr-un bol si se omogenizeaza. Se lasa 10 minute la crescut. Intr-un vas punem faina, sarea, galbenusurile batute cu ulei, si lapptele...Citeste continuarea

Pui in sos de ciuperci si capere

Postat de: AnyCostescu in Pui

Spalam copanelele de pui si le stergem cu un servetel uscat. Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei si rumenim copanelel, numai cat sa le dam o culoare frumoasa.Le scoatem intr-o farfurie. IN...Citeste continuarea

Poale'n brau

Postat de: Alina26 in Dulciuri

Aluatul: 1.Amestecam intr-un bol drojdia si sarea.Punem laptele si zaharul la încălzit, amestecand ușor pana se topeste zaharul.  2.Facem o "groapa" in mijloc si...Citeste continuarea

Pui lipicios cu lamaie

Postat de: Lia1 in Pui

1. Eu am avut pulpe de pui dezosate. Daca ai pui intreg, stii etapele de pregatire. Sa fie scursa bine de apa carnea. Asezonezi cu sare si piper. 2. Curata cateii de usturoi si sectioneaza-i la...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de visine

Postat de: rhapsody in Prajituri

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de  galbenusuri. 3. Mixeaza galbenusurile cu 60 g zahar pana cand formeaza spuma si se deschid la...Citeste continuarea

Piept de pui cu salata de morcov si...

Postat de: rhapsody in Pui

1. Prepara marinada amestecand toate ingredientele si unge pieptul de pui (spalat si sters in prealabil cu un servet de hartie). Lasa pieptul 5 minute in marinada. 2. Incinge gratarul si pune...Citeste continuarea

Placinta/pizza cu carne tocata,...

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Drojdia se pune in laptele cald in care am adaugat si zaharul si se lasa sa se umfle. Intr-un vas se pune faina, sarea si uleiul. Se amesteca, apoi se pune laptele cu drojdia si se framanta...Citeste continuarea

Paste din porumb cu branzeturi

Postat de: simona72 in Paste

Se pune la fiert aproximativ 2,5 litri apa. Cand apa da in clocot se adauga un praf de sare, 1 lingura ulei de floarea soarelui si pastele. Se lasa sa fiarba la foc mic 8 minute. Dupa fierbere se...Citeste continuarea

Pasta de ardei copti

Postat de: mitinita in Conserve

Curatam ardeii copti si ii punem in mixer,impreuna cu restul ingredientelor. Mixam si turnam continutul intr-un borcan mic,sterilizat. Pentru mai multa siguranta fierbem borcanul intr-o oala...Citeste continuarea

Pui chinezesc cu ceapa verde

Postat de: mitinita in Pui

Taiem pieptul de pui curatat,spalat si uscat in bucati de 1,5 cm. Taiem ceapa in bucati de aproximativ 2 cm. Punem tigaia pe foc si cand e fierbinte adaugam uleiul. Lasam sa se infierbanteze...Citeste continuarea

Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi

Postat de: mitinita in Pui

Pulpele de pui se curata, se spala si se lasa pe prosoape de bucatarie absorbante. Dupa ce s-au uscat, le taiem in bucati de marime egala. Intr-un bol, punem sosul de soia, ghimbirul, usturoiul...Citeste continuarea

Paprikas cu carne, mazare si galuste

Postat de: mihaelar63 in Porc

Muschiuletul de porc se feliaza si se prajeste in ulei . Ceapa se curata ,se spala si se toaca . Se pune la prajit langa carne . Adugati pasta de gogosari , sarati , puneti o lingura de...Citeste continuarea

Paine rapida (fara framantare)

Postat de: deyutzky in Piine

Punem faina intr-un bol, iar in mijlocul ei punem apa calduta in care dizolvam drojdia si mierea. Punem acum si sarea si amestecam compozitia cu o lingura de lemn pana la omogenizare....Citeste continuarea

Prajitura colac

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

Mixam ouale cu un praf de sare, adaugam pe rand restul ingredientelor si mixam pana se omogenizeaza compozitia. Ungem o forma rotunda cu gaura in mijloc cu unt si turnam compozitia (eu nu am...Citeste continuarea

Pizza cu masline si smantana

Postat de: robert_badica in Pizza

Mai intai pregatim aluatul. Smantana si oul se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se adauga faina amestecata cu praful de sare si praful de copt. Dupa care se adauga si uleiul. Se amesteca pana...Citeste continuarea

Porc cu prune si miere de pin

Postat de: papabundetot in Porc

Am marinat carnea de porc in vin alb,sos soia,5 spices,aproximativ 2 ore,intre timp am taiat prunele felii,le-am pus intr-o tigaie impreuna cu boia,piper,2 linguri miere si 50 ml lapte si le-am...Citeste continuarea

Prajitura cu smochine verzi

Postat de: papabundetot in Prajituri

Smochinele le-am spalat bine,le-am taiat  in sferturi si apoi le-am pus la foc cu zahar,semintele de la un baton de vanilie,batonul,coaja de lamaie,anason,scortisoara si le-am lasat la foc...Citeste continuarea

Prajitura cu mure

Postat de: pushaa in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare apoi adaugam treptat zaharul. Galbenusurile le amestecam cu ulei, sare si zaharul vanilat. Turnam galbenusurile peste albusuri...Citeste continuarea

Paine umpluta - Trecia di pan...

Postat de: andreea91 in Aperitive / Garnituri

Laptele  se incalzeste putin, Nu fierbinte !!!! Adaugam faina intr-un bol si  facem o gaura in mijloc unde adaugam sarea si zaharul. In alt recipient cu laptele caldut punem...Citeste continuarea

Prajitura rasturnata cu mere ,...

Postat de: mihaelar63 in Prajituri

Merele se spala si  se curata de coaja si de casulia cu seminte . Se taie jumatati.Merisoarele se spala si se scurg intr-o sita . Topiti zaharul si untul pana incep sa se caramelizeze usor...Citeste continuarea

Prajitura din faina de orez cu nuci...

Postat de: nadea68 in Prajituri

Ouale le batem bine cu zaharul.Adaugam uleiul si esenta. Faina o amestecam cu nucile taiate marunt,seminte de mac,adaugam si praful de copt. Faina o varsam peste oua si amestecam pana se...Citeste continuarea

Pizza cu blat de paine toast

Postat de: AdrianUdrea in Pizza

Se feliaza salamul, sunca presata si carnatii. Ciupercile se scurg si se mai maruntesc putin. Cascavalul se da prin razatoarea mare. Rosia se feliaza si ea. Intr-o tava(33/43 cm) se...Citeste continuarea

Pizza

Postat de: caroline in Pizza

Incepem prin a prepara aluatul .  Punem intr-un bol faina cernuta si o amestecam cu drojdia si un praf de sare .( eu am folosit doar un cub de drojdie la un kilogram faina si a fost...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]