Aperitiv cu rosii

de Miha in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2012 | 4713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rosii cherry
  • mozzarella proaspata
  • oua de prepelita
  • sare si piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu rosii:

Busuioc am folosit uscat, pentru ca tufa mea de busuioc verde...s-a prapadit. Tare rau mi-a parut! Daca aveti busuioc verde nu ezitati sa-l folositi.

Rosiile se spala, li se taie cate un capacel, apoi cu o lingurita se scoate miezul si se aseaza intr-un vas termorezistent.

Miezul vedeti voi ce faceti cu el. Ori il mancati atunci pe loc :)) ori il puneti intr-un borcan la frigider si-l folositi la ciorba.

Fiecare rosie se sareaza si pipereaza dupa gust si se presara cu busuioc. Se umplu cu bucatele de mozzarella, pana la jumatate, apoi se sparge deasupra cate un ou de prepelita.

Se da vasul la cuptor la foc mediu, pana oul de deasupra este gata.

Se servesc calde, dar sunt bune si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

horia 1

10.02.2012, 23:24

interesanta ,sanatoasa,placuta ochiului si sigur foarte gustoasa!

oana_pisicutza16 1

15.02.2012, 22:05

arata foarte bine

Miha 1

16.02.2012, 08:59

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]