Foietaj in forma de bradut

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2016 | 4458 vizualizari

 

O reteta de aperitiv foarte la moda in acest moment. O vedem peste tot cel mai des cu pesto si parmezan
Iata varianta mea cu ton, ricotta si sos de rosii cu busuioc.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/12/foietaj-in-forma-de-bradut.html

 

INGREDIENTE

  • 3 aluaturi foietaj
  • 1 conserva de ton de 160 g
  • 125 g de ricotta
  • 100 g sos de rosii cu basilic
  • cascaval ras 100 g
  • sare, piper, boia de ardei
  • seminte de mac
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj in forma de bradut:

Scurgeti bine tonul.

Amestecati cu ajutorul unui robot sau la mana tonul, ricotta si sosul de rosii. Puneti sare, piper si boia de ardei. Incalziti cuptorul la 180°C.

Intindeti aluatul foietaj intr-un dreptunghi.

Puneti un strat de crema de ton si presarati deasupra cascaval ras..

Taiati aluatul in 12-13 benzi subtiri.

Pliati fiecare banda pe verticala astfel incat sa formati un bradut.

Puneti bradutii pe o tava acoperita de hartie de copt. Presarati seminte de mac peste ei.

Dati la cuptor pentru 15-20 de minute.

Pentru servire puteti infinge o scobitoare in fiecae bradut.

TIPS-URI

1

va vor iesi 36-40 de braduti

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj in forma de bradut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu ton