Aperitiv friganele cu cascaval

de RODIMUR in Sandvisuri, 25 Iun 2017 | 5022 vizualizari

 

Pentru micul dejun, frigănele cu cașcaval, moi, consistente, calde, bune și mai ales, ușor de făcut.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de pâine
  • 2 ouă
  • 2 felii de cașcaval Delaco, sendviș
  • 50 grame cașcaval Delaco parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit friganelele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv friganele cu cascaval:

Se răzuie fin parmezanul.

Se bat ouăle, cu sare și piper.

Se înmoaie feliile de pâine pe ambele fețe, în ouăle bătute și apoi se prăjesc ușor, nu definitiv, la foc mic, în tigaia cu ulei încins.

Se pune câte o felie de cașcaval pe două friganele, iar pe celelalte două se pune parmezan răzuit.

Se pun din nou feliile în tigaie, pe aragaz, la foc mic, cu partea cu cașcaval deasupra.

Când cașcavalul se topește și se impregnează în pâine, friganelele sunt gata.

Se servesc calde, cu roșii tăiate felii.

TIPS-URI

1

Îmbibați bine pâinea în ou, ca să fie consistentă și gustoasă.

2

Nu puneți pâinea la prăjit, decât după ce uleiul este încins.

3

Prăjiți la foc mic și nu definitiv, pentru că veți pune din nou friganelele în tigaie, la prăjit, după ce le veți asorta cu cașcavalul.

4

Friganelele trebuie să fie bine rumenite, nu arse, așa că prăjiți-le la foc mic.

5

Dacă nu vreți să răzuiți cașcavalul, se pot folosi doar felii, pentru că rezultatul este același.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv friganele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

RODIMUR 1

03.07.2017, 14:48

Sigur, Miki, sunt foarte bune și complete!

kytz 1

05.07.2017, 13:50

Ce bune sunt caldeeeee!

RODIMUR 1

05.07.2017, 15:22

Da, Kytz, așa sunt bune...! Și emană un miros tare îmbietor...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvisuri haioase