Aperitiv oua umplute cu ton

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2018 | 8401 vizualizari

 

''Bunatati de Paste ''

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr pate ton Rio Mare
  • 2 lingurite cu maioneza
  • 2 lingurite cu mustar
  • frunze de patrunjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute cu ton:

Incepem prin a pune ouale la fiert intr-o craticioara cu apa pentru 10 minute. 

Cand ouale au fiert, le trecem prin jet de apa rece. Astfel ele se vor curata mai usor de coaja.

Curatam ouale de coaja si taiem fiecare ou in doua parti egale pe lungime. 

Intr-un castron punem galbenusurile, tonul, maioneza si mustarul amestecand dupa fiecare.

Gustam compozitia pentru a vedea de necesita sare.

Cand compozitia este gata, o punem intr-un pos si umplem fiecare albus.

Ornam cu frunzulite de patrunjel proaspat.

Le pastram la frigider pana in momentul servirii.

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]