Aperitiv placinta cu naut, dovlecei si ardei

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2017 | 3627 vizualizari

 

reteta pentru picnic


Pentru un picnic reusit, ar merge de minune aceasta placintica delicioasa. 

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 g naut din conserva
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 100 g faina
  • 50 ml ulei de masline
  • ½ ardei gras rosu
  • 3 fire ceapa verde
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu naut, dovlecei si ardei:

Cureti dovleceii si morcovii si ii dai pe razatoarea mica si ii storci bine ca sa elimini apa de vegetatie. Tai ceapa rondele si ardeii cubulete.

Intr-un vas, amesteci ingredientele de mai sus. Adaugi sare si piper dupa gust.

Separat bati ouale cu un praf de sare si le adaugi peste compozitia de dovlecei. Adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci pana se omogenizeaza compozitia. Adaugi uleiul de masline si amesteci apoi torni compozitia in tava tapetata cu unt.

 

Coci placinta la 180°C, in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu naut, dovlecei si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu ciuperci si ceapa verde