Aperitiv rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu

de anuta in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2019 | 2084 vizualizari

 

Retete pentru mese in familie".
Spanacul la putere,vitamine si sanatate!

 

INGREDIENTE

  • blat rulada:
  • 4 oua
  • 150 g smantana
  • 1/2 plic de praf de copt
  • sare
  • 5 lg de faina
  • 200 g piure de spanac
  • 1 lg ulei
  • piper
  • Umplutura:
  • 100 g branza feta
  • 100 ml smantana
  • 200 g telemea rasa
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 1/2 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 ardei kapia rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu:

Galbenusurile frecate un pic cu uleiul si sarea se amesteca cu piureul de spanac bine scurs, se adauga si smantana, se pipereaza.

Albusurile se bat spuma tare cu un pic de sare, se incorporeaza in preparat, apoi se adauga faina cernuta cu praf de copt. Se toarna in tava tapetata cu hartie pentru copt si se da la copt cca 13 minute.

Se desface calda de pe hartie cu lama unui cutit si se lasa sa se racoreasca.

Pregatim umplutura calind ceapa tocata fin impreuna cu ciupercile felitate si cubulete de ardei kapia, se sareaza si comdimenteaza si se lasa sa scada bine sucul. Se da pe pe foc si se lasa sa se raceasca.

Se da la blender branzeturile cu smantana si la urma incorporam si legumele calite. Ungem blatul cu spanac apoi rulam strans cu ajutorul unui prosop sau chiar cu hartia pentru copt. Se da la rece o ora inante de a felia.

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

vasimur 1

20.05.2019, 15:50

Rocsi 1

20.05.2019, 19:44

Genul asta de rulade pregatesc si eu, mai ales cand am musafiri si sunt foarte apreciate!

lucy2002 1

20.05.2019, 22:49

Si eu fac, ne place mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saleuri cu chimen