Aperitive dulci cu dulceata de capsuni

de - Andreea - in Dulciuri, 23 Feb 2014 | 3903 vizualizari

 

Din ciclul ce facem duminica ...simplu si bun...Avind in vedere ca foietejul e deja preparat...reteta vine mai mult ca o idee de prezentare putin altfel pentru aperitivele dulci >:D

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • dulceata de capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive dulci cu dulceata de capsuni:

Fietajul il scoatem din timp din frigider pentru a putea ajunge la temperatura camerei.

Cu un cutit bine ascutit impartim aluatul in doua parti egale.Fiecare parte o taiem apoi in doua parti egale pe verticala si 4 parti egale pe orizontala.

Pe o coloana punem in centru dulceata de capsuni.Cealata coloana o decupam in forma de inima si o asezam peste partea cu dulceata.

Cu ajutorul unei furculite inchidem bine aluatul pe marigini.

Plusul de aluat nu il aruncati si il coaceti ;) 

Asezam inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem la 200 grade .

Mie mi-au iesit 8 bucati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive dulci cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajituri cu mousse de ciocolata si piersici