Ardei capia la borcan

de trifadalia in Bulion, 6 Mar 2018 | 4936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg de ardei capia amestecat cu gogosari
  • 1 l de ulei
  • sare
  • salicilat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei capia la borcan:

Se coc ardeii capia pe plita. Se lasa la racit cu sare si se curata. Se macina ardeii curatati si gogosarii.

Se pune uleiul la incins si se toarna peste el ardeii macinati imreuna cu gogosarii. Se condimenteaza cu sare, dupa care se fierb timp de 1 ora jumate. Se adauga salicilatul cu care se mai fierbe jumate de ora.

Se depoziteaza in borcane sa se raceasca. Dupa racire, borcanele se dau intr-un dunst ( se mai feirb cu borcanul intr-o oala cu apa timp de jumate de ora pt siguranta ca vor sta pe parcursul ierii).

Se depoziteaza din nou pentru a se raci dupa care se pun in camara spre servire. Acest preparat este ideal pt ciorbe, tocanite  sau in orice mancare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei capia la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pasta de ardei pentru mancaruri