Aripioare cu boia si vin

de vero_closca in Pui, 12 Apr 2010 | 17033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg aripioare de pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 pahar vin alb demisec
  • 1 lingura boia dulce sau iute(dupa cum preferi)
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu boia si vin:

Speli aripioarele si le usuci cu un servet. Le pui intr-un castron si le amesteci cu uleiul,boiaua,sare si piper dupa gust si cateii de usturoi pisati. Le asezi intr-o tava ,torni vinul si le dai la cuptor cam 30 minute,pana scade vinul si se rumenesc usor.

Serveste-le presarate cu marar tocat fin.sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu boia si vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]