Aripioare de pui cu smantana

de pity19 in Pui, 25 Aug 2014 | 4012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola aripioare
  • jumatate caserola ciuperci
  • 680 gr mazare la borcan
  • 175 gr smantana
  • 3 cubulete unt'margarina
  • oregano, busuioc, patrunjel
  • sare, piper, vegeta
  • supa de pui 500 ml (zeama unde au fiert aripioarele)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui cu smantana:

Clatim aripioarele, taiem partea cu os, ce ramane taiem in doua, punem intr-o oala, adaugam apa cat sa acopere aripile si putina sare; Lasam pana acestea au fiert;

Clatim ciupercile, le curatam de pielita si taiem bucatele

Scurgem mazarea de zeama

Intr-o cratita adaugam untul sau margarina, ciupercile taiate, mazarea, oregano si busuioc, lasam la foc mic

Cand aripioarele au fiert scurgem de apa. Apa ramasa o adaugam peste legume impreuna cu aripioarele si lasam cca 5-10 minute dupa care condimentam cu  patrunjel tocat, sare, piper, vegeta si smantana. Amestecam bine si mai lasam 10-15 minute la foc mic. Luam de pe foc!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor