o idee pentru pranz
Se curata cartofii si se taie rondele.Se unge un vas de yena cu ulei si se aseaza rondelele de cartofi.Se presara si maslinele negre din loc in loc si se picura ulei deasupra.Se baga la cuptor 6 minute la foc mediu si apoi se scoate tava si se adauga apa calduta si se da din nou la cuptor.Spre sfarsit adaugam mararul tocat ,sare si piperul.Mai lasam sa se rumeneasca putin si oprim focul.
Aripioarele se ung cu ulei, se dau cu condiment pentru pui Kotanyi si se baga la cuptor in vas termorezistent.Se lasa acolo 10 minute ;la foc mic sa se inabuse putin si apoi se aduga putina zeama de supa, o jumatate de ceasca.Apoi se lasa se se coaca si cand sunt aporoape gata se toarna deasupra ceapa tocata si usturoiul tocat si pasta de rosii.Se mai lasa putin sa se rumeneasca.Daca va place mai presarati si putin susan pentru efect.
Se servesc aripioarele cu cartofi.