Bors din carne de porc dres cu ou si zeama de lime

de madab in Supe/Ciorbe, 14 Ian 2015 | 4981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 4-5 cartofi
  • 2 rosii
  • jumatate ardei gras galben
  • zeama de la 1 lime
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • frunze de telina
  • patrunjel
  • 2 foi de dafin
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors din carne de porc dres cu ou si zeama de lime:

 Am pus carnea la fiert iar intre timp am spalat , curatat si taiat legumele.

Cand carnea a fiert am lasat-o la racit si dupa am taiat-o .

Ceapa ,morcovii, pastanacul le-am calit, am adaugat cartofii  si carnea si dupa cateva minute am pus si rosiile.

Zeama  in care a fiert carnea, a fost pusa in oala cu legumele calite si am mai adaugat putina apa ,foile de dafin si am lasat borsul sa fiarba la foc mic. Ouale le-am batut cu zeama de la lime si le-am turnat in bors. Am mai lasat putin la fiert , am pus sarea si piperul si la sfarsit am pus telina si patrunjelul taiate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din carne de porc dres cu ou si zeama de lime" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac cu bors