Bors din carne de porc dres cu ou si zeama de lime

de madab in Supe/Ciorbe, 14 Ian 2015 | 4706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 4-5 cartofi
  • 2 rosii
  • jumatate ardei gras galben
  • zeama de la 1 lime
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • frunze de telina
  • patrunjel
  • 2 foi de dafin
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors din carne de porc dres cu ou si zeama de lime:

 Am pus carnea la fiert iar intre timp am spalat , curatat si taiat legumele.

Cand carnea a fiert am lasat-o la racit si dupa am taiat-o .

Ceapa ,morcovii, pastanacul le-am calit, am adaugat cartofii  si carnea si dupa cateva minute am pus si rosiile.

Zeama  in care a fiert carnea, a fost pusa in oala cu legumele calite si am mai adaugat putina apa ,foile de dafin si am lasat borsul sa fiarba la foc mic. Ouale le-am batut cu zeama de la lime si le-am turnat in bors. Am mai lasat putin la fiert , am pus sarea si piperul si la sfarsit am pus telina si patrunjelul taiate marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din carne de porc dres cu ou si zeama de lime" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde cu omleta