Branza la cuptor cu legume mexicane

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2014 | 3429 vizualizari

 

Un aperitiv bun

 

INGREDIENTE

  • 200-300 gr branza de vaci
  • inimi de pui
  • 100 gr legume mexicane
  • un ou
  • sare
  • putin ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza la cuptor cu legume mexicane:

Inimile de pui se taie rondele, se pune uleiul in wok si se pun inimile si legumele , pana se inmoaie. Se lasa la racorit si se amesteca cu branza si un ou . Se pune sare dupa gust si se pune in formele unse. Se dau la cuptor 20 -25 min.


TIPS-URI

1

Se poate pune si branza telemea

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza la cuptor cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv camembert la cuptor cu sos de fructe rosii si migdale cu rozmarin