Briose cu cirese si crema de branza

de Dea_Dea in Dulciuri, 9 Sep 2013 | 3981 vizualizari

 

Rapide si gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri faina
  • o lingurita praf de copt
  • Cirese din dulceata
  • Ceva fin Cremos Delaco(crema de branza cu smantana)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cirese si crema de branza:

Albusurile se bat spuma , se adauga zaharul si coaja de lamaie si se mixeaza pana devin luciuoase. Se adauga galbenusurile frecate cu ulei , iar la final faina amestecata cu praful de copt.

Se pun formele in tava cu hartie de copt, se pune compozitia cu lingura, iar deasupta se pun cirese.

Se dau la cuptor la foc potrivit 30 -40 min. Se lasa sa se racoreasca, se scot din forme si se pune creme de branza deasupra.

TIPS-URI

1

Se pot pune si fructe proaspete.

2

Se pot orna si cu ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cirese si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (33)

Rocsi 1

09.09.2013, 20:10

Ce dragalase

RuxyRux 1

09.09.2013, 22:39

Ce dragute sunt!

Lia_ 1

10.09.2013, 08:29

cred ca sunt bune dar ma cam ia de ochi turcoazul ala din frunzulite ... cred ca e de evitat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]