Briose cu dulceata de caise

de Panacris in Dulciuri, 13 Mai 2012 | 5182 vizualizari

 

Briosele sunt preferatele baietilor mei, mai ales daca au multa ciocolata!

 

INGREDIENTE

  •  faina 560 g.
  • ciocolata fina cu lapte 200 g. 
  • cacao neagra 4 linguri 
  • praf de copt 2 plicuri 
  • zahar tos 200 g. 
  • oua 2 bucati 
  • iaurt 500 ml. 
  • unt 250 g. 
  • dulceata de caise
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de caise:

Ciocolata se faramiteaza bine. Faina se amesteca cu ciocolata, cacaua si praful de copt. Ouale se bat energic, in alt vas cu zaharul, untul moale si iaurtul pana se omogenizeaza. Se incoporeaza masa de faina cu compozitia de ou si iaurt, amestecandu-se bine pana se obtine un aluat omogen. Se aseaza cate un bulgar din aluat in forma de briose si o lingurita de gem in fiecare brioasa, punandu-se apoi la cuptor 20 de minute la foc potrivit. Se scoate tava  si se mai lasa briosele in tava cca. 5 minute, apoi se scot pe un gratar pentru a se raci. Se orneaza cu glazura de ciocolata sau doar cu zahar pudra, dupa gustul fiecaruia. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]