Briose cu zucchini

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2014 | 4611 vizualizari

 

Iubesc briosele dar pana astazi nu am mai facut briose aperitiv,doar dulci,provocarea a venit insa de la Ruxandra,cea care are blogul http://colectiadebriose.wordpress.com/ si care mereu posteaza fel de fel de briose atat dulci cat si sarate,asa ca…am zis sa incerc si eu sa vad ce va iesi :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 2 buc zucchini
  • 1/2 buc carnat afumat
  • 2 oua
  • 375 gr faina
  • un praf de sare
  • harissa
  • turmenic
  • 100 ml ulei
  • 250 ml lapte
  • 1 plic praf de copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu zucchini:

Intr-un castron am pus cele 2 oua pe care le-am batut bine,am adaugat apoi condimentele,laptele,uleiul,faina si praful de copt.

Zucchini i-am spalat bine,si apoi i-am dat pe razatoarea mare,carnatul l-am taiat cubulete mici si apoi am incorporat si aceste ingrediente in briose.

In tava de briose am pus hartiutele de copt (se poate si fara daca nu aveti,dar ungeti bine tava) si apoi cate o lingura generoasa de compozitie.Le-am copt aproximativ 25 minute,dar depinde de cuptor,asa ca inainte de a le scoate,verificati cu scobitoarea. Mie mi-au iesit din toate aceste ingrediente 23 briose 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu Broccoli