Bucataras TV: reteta de Tortiglioni cu ricotta, pecorino și roșii

de Bucataras in Paste, 3 Dec 2013 | 3221 vizualizari

 

Brânza de oaie se potrivește perfect cu aroma intensă a frunzulițelor de mentă, iar această combinație reușită poate fi folosită la prepararea mai multor feluri de rețete. Chef Roberto ne prezintă o rețetă de paste, rapidă de realizat, dar și de mâncat.

 

INGREDIENTE

  •  tortiglioni
  • ricotta proaspătă de oaie
  • mentă
  • unt
  • roșii deshidratate
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucataras TV: reteta de Tortiglioni cu ricotta, pecorino și roșii:

Brânza de oaie se potrivește perfect cu aroma intensă a frunzulițelor de mentă, iar această combinație reușită poate fi folosită la prepararea mai multor feluri de rețete. Chef Roberto ne prezintă o rețetă de paste, rapidă de realizat, dar și de mâncat. 
Într-o oală se pune apă cu sare la fiert. Când dă în clocot se pun pastele la fiert. Într-o tigaie se pune o bucățică de unt la topit. Se pune apoi ricotta în tigaie și se amestecă ușor cu un tel. Se râșnește puțin piper proaspăt. Se dă parmezanul pe răzătoare. Se toacă și câteva frunzulițe de mentă.
 

Se pune puțina apă de la paste peste ricotta și menta tocată. Se taie și roșiile deshidratate și se pun în ricotta. Când pastele sunt al dente, se strecoară și se pun peste ricotta. Se pun  pastele într-o farfurie. Se decorează cu roșii deshidratate, pecorino și o frunză de mentă. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucataras TV: reteta de Tortiglioni cu ricotta, pecorino și roșii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna