Budinca de conopida

de raluca95 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2015 | 2852 vizualizari

 

Ceva rapid si foarte gustos, ce spuneti? :D

 

INGREDIENTE

  • o conopida mica oparita
  • 200 ml smantana de gatit
  • 2/3 oua ( eu mai aveam doar doua :)) )
  • 200 g telemea de vaca maruntita ( eu am zdrobit-o cu furculita)
  • 100 g mozzarella taiata cubulete
  • 4 felii de costita afumata
  • sare+piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de conopida:

Pentru inceput taiem costita in bucatele mici si le prajim putin (eu nu am mai adaugat ulei pentru ca era destul de grasa costita). Intr-un bol batem ouale cu un praf de sare si cu smantana. Taiem conopida, oparita in prealabil, in bucatele si o punem peste compozitia de mai sus impreuna cu telemeaua, costita, jumatate din mozzarella, sare si piper dupa gust (atentie la sare pentru ca am pus putina si in compozitia de oua si depinde si de cat de sarata e telemeaua, eu nu am mai adaugat sare) si amestecam bine.

Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt ( eu am folosit cea de cozonac care e destul de mare ), punem desupra restul de mozzarella si o dam la 180/190 de grade pana cand se rumeneste frumos. O lasam sa se racoreasca si o servim! Pofta buna! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu sos de mustar si usturoi