Budinca la cuptor

de LC in Dulciuri, 3 Oct 2012 | 7183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g telemea vaca ( asta am avut eu in casa, puteti pune ce tip de branza doriti)
  • 10 linguri de zahar
  • un plic zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de lamaie
  • 600 grame paste
  • 7 oua
  • 2 linguri smantana
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca la cuptor:

Fierbem pastele in apa clocotita cu ulei si sare. Dam branza prin razatoare, coaja de lamaie, spargem ouale unul cate unul si amestecam. Adaugam esenta, zaharul vanilat, smantana si zaharul. Ungem tava cu unt. Pastele le spalam in apa rece si le lasam la scurs. Punem pastele in tava si peste compozitia obtinuta ( eu le amestec un pic cu lingura in tava direct sa fiu sigura ca patrunde peste tot branzica). Lasam la cuptor la foc mediu 45-50 de minute. O servim asa simpla sau cu dulceata :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu branza, spaghete si nuci, caramelizata