Carnati in foietaj

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2016 | 3811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 carnati subtiri si lungi (cabanosi, de ex.)
  • 300g foietaj patiserie congelat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in foietaj:

  1. Incalzim cuptorul.
  2. Taiem aluatul in fasii de 1,5 cm si carnatii in fasii de max. 5cm.
  3. Infasuram aluatul in jurul carnatilor.
  4. Asezam rulourile in tava si dam la cuptor pentru 20-25 de minute.
  5. Le scoatem din cuptor cand s-au rumenit.
  6. Sunt foarte bune si calde si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de foietaj