Carne de porc cu paste conchiglie

de MIUTA in Paste, 14 Iun 2011 | 5973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 400 g paste conchiglie
  • 2 buc ceapa uscata
  • 1 morcov
  • 0 lingura pasta de ardei
  • o lingura bulion
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 g unt
  • sare,piper,vegeta
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu paste conchiglie:

Se pune la calit in ulei ceapa tocata fin.Se adauga dupa cateva minute morcovul dat pe razoatorea mica si gogosarul taiat cubulete.Se lasa la calit 5 minute la foc mic.Se adauga lingura de pasta de ardei si carnea taiata cubulete.Se condimenteaza cu sare,piper,vegeta,usturoiul tocat marunt si se lasa la foc mic sa fiarba sub capac.Carnea lasa intodeauna apa si se fierbe pana scada sucul de tot.Daca mai este nevoie si carnea nu e fiarta suficient se mai adauga apa din cand in cand dar putina.Eu adaug de obicei apa minerala deoarece fragezeste carnea.Cand carnea a fiert si sucul a scazut se adauga lingura de bulion desfacuta in putina apa.Se lasa la fiert inca 10 minute la foc mic .

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe punga in apa cu sare si o ligura de ulei.Cand sunt fierte se mai lasa in apa in care au fiert inca 5 minute apoi se scurg.Se spala pastele cu apa bine si se lasa la scurs.

Intr-o cratita se topeste untul si se pun pastele scurse.Se adauga putina vegeta si se amesteca usor.

Pastele se servesc alaturi de carnea de porc cu sos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu paste conchiglie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si sos alb, o combinatie delicioasa