Carne de porc cu usturoi

de Angelina_Elena in Porc, 18 Aug 2013 | 9549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne macra de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceasca apa
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu usturoi:

Punem uleiul la incins intr-o cratita de tuci, apoi punem bucatile de carne si usturoiul tocat marunt.

Acoperim cratita cu un capac, si lasam carnea la inabusit, amestecand din cand in cand pentru a nu se prinde.

Dupa ce carnita s-a facut, adaugam peste ea boiaua de ardei, putina sare, piper, sucul de rosii si apa.

Punem din nou capacul peste oala, si lasam sa fiarba, pana scade putin sosul.

Pregatita in felul acesta, carnita este frageda.

Noi am servit-o cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Picior de porc cu sos de hrean si smantana