Carne in sos de vin cu mazare

de adellyna in Porc, 23 Noi 2014 | 2740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de porc
  • 100 ml vin rosu
  • 200 g mazare
  • o ceapa
  • 2 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • usturoi
  • 1 lingurita de zahar
  • o legatura de marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne in sos de vin cu mazare:

Intr-un vas calim usturoiul impreuna cu carnea, adaugam condimentele, zaharul si vinul. Lasam sa fiarba in vin pana scade si ramane un sos gros.

Calim ceapa, adaugam mazarea si lasam sa fiarba 15 minute, apoi adaugam bulionul, condimentele si mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne in sos de vin cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu coaste pe porc proaspete si mini-carote