Cartofi "crestati", la cuptor

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2013 | 21037 vizualizari

 

Multumesc Merisor, multumesc Rocsi, pentru idee! http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-condimentati-la-cuptor-38523.html sau aici: http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-aromati-la-cuptor-37832.html. Mi-au placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi;
  • boia de ardei dulce;
  • sare;
  • usturoi granulat;
  • ulei de masline;
  • ierburi de Provence;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi "crestati", la cuptor:

Curatam cartofii de coaja si ii spalam.

Ii crestam cu ajutorul unui cutit, dara fara a taia pana la baza.

Condimentam printre crestaturi cu boia, sare, usturoi granulat si ierburi de Provence.

Ungem o tava cu putin ulei si asezam cartofii. Ii stropim cu ulei de masline si dam tava la cuptor, la 180-200 grade, pentru aproximativ 40 minute pana se rumenesc frumos.

TIPS-URI

1

Am servit acesti cartofi cu piept de porc cu sos barbeque la cuptor (reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/piept-de-porc-cu-sos-barbeque-la-cuptor-50378.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi "crestati", la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi taranesti la cuptor