Cartofi picanti

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2011 | 5180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi rosii
  • 1 linguita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi picanti:

Se spala cartofii si se fierb in apa usor sarata. Se curata si se taie in sferturi. Se rumenesc usor in ulei incins. Se scot si se trec prin amestecul de condimente. Sunt foarte aromati si picanti si merg alaturi de o salata!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi picanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cartofi