Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 4940 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: cascaval pane, delaco, retete Aperitive / Garnituri
Cascavalul se taie felii groase de un deget, se dau prin faina, ou, pesmet, ou, pesmet. Lasam feliile de cascaval la rece pentru 15 minute.
Feliile se prajesc pe ambele parti in ulei bine incins.
de RODIMUR 8
de vasimur 4
de danamatei 1
de Adi 1
jolygina 1
dantes 1
simplu si delicios
ianculubita 1
mmm,ce bun este
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:04
ieri la 20:13
de laura_n 7
ieri la 13:19
ieri la 08:29
pe 26.05 la 10:52
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Panacris
vasimur
MotanLaOale
Rocsi
daniastefania 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mony 1
ella_spy 1
luchiana 1
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!