Castraveti in otet (bulgaresti)

de dakris in Muraturi, 30 Aug 2012 | 8286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 2,4 kg castraveti medii
  • 6 borcane de 720 ml
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • piper boabe
  • sare
  • zahar
  • otet
  • flori de marar uscate
  • optional: frunze dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet (bulgaresti):

In fiecare borcan se pun: 1 lingurita cu varf sare pt muraturi, 1 lingurita cu varf zahar, 1/3 lingurita piper boabe, 1 frunza de dafin mica, 4-5 linguri otet (dupa gust), marar uscat, 5-6 rondele morcov, 1-2 rondele ceapa, 8-9 castraveti, apa pana la filet. Se capseaza borcanele si se sterilizeaza la foc mediu 20 min din momentul in care au inceput sa fiarba. Se acopera vasul in care au fiert borcanele cu prosoape de bucatarie si se mentin asa pana la racirea completa, apoi se depoziteaza in camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet (bulgaresti)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

COMENTARII (14)

Rocsi 1

30.08.2012, 20:43

Gustosi

Laly 1

30.08.2012, 21:29

Foooarte buni

dakris 1

31.08.2012, 09:18

Bunica, si noi am mancat deja din ei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]