Chapati cu fasole crocanta si dressing de coriandru

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 26 Apr 2016 | 2297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame fasole bruna (kidney beans) din conserva
  • paprika afumata
  • 4 linguri iaurt degresat
  • 15 grame coriandru proaspat
  • 2 lime
  • 1 morcov mic
  • cateva rosii cherry
  • 1/4 varza alba
  • 2 chapati (reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/chapati-lipii-indiene-77313.html)
  • 20 grame branza Feta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chapati cu fasole crocanta si dressing de coriandru:

Se scurge fasolea si se amesteca cu sare si paprika. 

Se incalzeste o tigaie la foc mare si se aseaza fasolea intr-un singur strat. Se lasa 10 minute, pana devin crocanta. Se transfera pe o farfurie. 

Se amesteca iaurtul cu 1/2 din frunzele de coriandru si toate tulinile, sucul de la 1 lime, sare si piper cu ajutorul unui blender. 

Se taie morcovul si varza julienne, iar rosiile in jumatati. Se amesteca bine.

Se incalzesc chapati cate 1 minut pe fiecare parte si se umplu cu salata obtinuta anterior, fasolea, frunze de coriandru, branza Feta si suc de lime. 

Se stropesc cu dressing si se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chapati cu fasole crocanta si dressing de coriandru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu Branza pufoasa Delaco