Chec aperitiv cu dovlecei si ciuperci

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2016 | 8644 vizualizari

 

Reteta este luata de la Irinuca, tare bun a iesit

 

INGREDIENTE

  • 6-7 ciuperci
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • 1/2 legatura marar
  • 2 linguri parmezan ras
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu dovlecei si ciuperci:

Ciupercile se curata de coaja de deasupra, se spala bine si se taie feliute.

Dovlecelul il curatam de coaja si il taiem cubulete,ceapa o tocam marunt iar morcovul il dam pe razatoarea mare.

Amestecam legumele taiate, condimentele, punem cele 2 oua, faina, parmezanul si mararul tocat marunt.

Intr-o tava punem hartie de copt turnam compozitia si dam la cuptor pentru 45 minute.

Se serveste atat cald cat si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu dovlecei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bavaroise cu rodie