Chec de post

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 30 Mar 2012 | 13212 vizualizari

 

Probabil o sa va intrebati, ce gust poate sa aiba checul de post, va pot spune ca este foarte foarte bun, pufos, cremos, delicos intr-un cuvant.Multumesc Miha pentru reteta.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de apa minerala ( puteti folosi si apa plata )
  • 1 cana de zahar
  • 2 cani de faina
  • 1/2 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • in plus:
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri gem ( eu am pus de piersici )
  • pudra de vanilie
  • 3 linguri nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Se amesteca apa minerala cu zaharul, faina, uleiul si praful de copt pana se omogenizeaza compozitia.

Se imparte compozitia in 2 parti egale.

Se pune cacao, pudra de vanilie si gem intr-una din compozitii, iar in cealalta nuca de cocos.

Se tapeteaza tava cu hartie de copt sau se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina, dupa care se toarna compozitia alba, iar peste ea cea cu cacao si cu ajutorul unei furculite se imprastie compozitia de cacao cu miscari circulare prin toata tava.

Se da tava la cuptorul preincalzit cca 40- 45 de minute.

Timpul de coacere poate fi diferit in functie de fiecare cuptor in parte, astfel se va face testul cu scobitoarea.

Se lasa sa se raceasca dupa care se poate taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (36)

mirela0911 1

30.03.2012, 22:02

Delicios si bun!

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2012, 11:54

multumesc tuturor

diaconta 1

03.04.2012, 12:59

Dana,da' ce poza super ai la avatar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]