Chec Tigru

de Miha in Prajituri, 31 Iul 2009 | 7369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 g ciocolata alba
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 250 ml iaurt
  • 300 g faina
  • 100 ml lapte
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Tigru:

Topim ciocolata amaruie cu jumatate din cantitatea de unt si lapte.Procedam intocmai si cu ciocolata alba.Lasam la racit.

Ouale le mixam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul,dupa care vom pune zaharul si mixam in continuare pana la dizolvarea acestuia.Adaugam iaurtul si faina amestecata cu praful de copt.Omogenizam.
Impartim compozitia in 2 parti.In una vom pune amestecul de ciocolata amaruie,in cealalta amestecul de ciocolata alba.

In centrul formei de chec (eu am folosit o tava 20/20 cm) incepem sa punem cate o lingura de aluat cu ciocolata alba,apoi o lingura din celalalt.

Se coace in cuptorul incins la 180 grade,in jur de 45-50 de minute.

Se portioneaza dupa ce se raceste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Tigru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bunica 1

31.07.2009, 11:15

Bine ai venit, Miha! Se cunoaste ca esti odihnita. Ai venit cu forte proaspete.Arata foarte bine checul si fiind cu iaurt este foarte bun pentru o zi de vara calduroasa.

Miha 1

31.07.2009, 11:48

Multumesc de primire draga Bunica! Sper sa nu obosesc prea curand!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Noire