Chec "trei sferturi"

de maslinutza in Prajituri, 8 Iul 2012 | 4781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un iaurt natural 125 gr
  • o masura de iaurt  ulei de floarea soarelui
  • 2 masuri iaurt zahar
  • 3 masuri iaurt de faina
  • 1 praf de copt
  • 2 lingurite cacao pura
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec "trei sferturi":

Se bat bine toate ingredientele pana se omogenizeaza compozitia.Se imparte de doua parti egale si intr-una se adauga cacao.Se unge o forma rotunda cu unt si faina si se toarna compozitia.Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 de grade pana cand e gata(35-40 min).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec "trei sferturi"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec marmorat