Chifletute cu sos de rosii

de pana_luminita in Vita, 4 Noi 2009 | 3289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • compozitia pentru chiftelute :
  • carne vita 700 gr
  • ceapa
  • usturoi
  • miezul de la o felie de paine
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • pentru sos :
  • ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  •  3 linguri tomate
  • busuioc
  • 1 lingura de zahar
  • foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifletute cu sos de rosii:

sosul : se caleste ceapa , dupa ce prinde o culoare aurie se toarna 250 ml apa se lasa sa fiarba pana ce ceapa se topeste . Adaugam cele 3 linguri de tomate , sare , piper dupa gust , busuioc , iar la final lingura de zahar si usturoiul

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifletute cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu piure de mazare