Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc

de Bya Ralu in Curcan, 19 Noi 2015 | 9747 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru chiftele:

  • 250 g carne tocata de curcan
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica rosie
  • patrunjel proaspat
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare/piper

Pentru sos:

  • 1/2 ceapa
  • ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1/2 lingura faina
  • 1 catel de usturoi
  • sare/piper
  • busuioc congelat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc:

Reteta de chiftele o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-de-curcan-74281.html

Pentru sos:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu usturoiul strivit.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba putin ceapa.

Cand e aproape fiarta se pune mustarul amestecat cu smantana,condimentele si busuiocul congelat.

Se amesteca bine,intr-un castron se amesteca faina cu apa,se subtiaza si se toarna peste sosul de mustar.

Se pun chiftelele preparate,se lasa la foc mic si se amesteca des pentru a nu se lipii.Se lasa cam 5 minute pe foc dupa care se pot servii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

dantes 1

20.11.2015, 09:55

Bune!

miki_a 1

20.11.2015, 10:00

Immmm, chiftelute cu sos alb.....trebuie sa fie foarte bune!

Bya Ralu 1

20.11.2015, 14:35

ma bucur ca va plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de curcan cu miere si mustar