Chiftele de dovlecei cu branza si marar

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2014 | 28849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg dovlecei
  • 200 g branza sarata de oaie
  • 2 oua
  • 1 legatura marar (eu am pus marar uscat)
  • 7 linguri de faina
  • sare (daca mai este nevoie)
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei cu branza si marar:

Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea cu gaurile mici. Intr-un alt vas pe aceasi razatoare dam si branza de oaie.

Dovleceii dati pe razatoare ii scurgem de apa pe care au lasat-o si ii punem peste branza.

Peste branza si dovlecei adaugam ouale, mararul tocat marunt si amestecam bine ingredientele. Deoarece compozitia este moale adaugam 7 linguri de faina si amestecam bine. Adaugam piper dupa gust si sare daca mai este nevoie.

Incingem uleiul si punem chiftelele cu lingura in tigaie, le prajim la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti.

Dupa ce s-au prajit chiftelele le punem pe un servetel de hartie pentru a absoarbe surplusul de ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

17.06.2014, 21:35

Ce bine arata!

tarasmariana 1

18.06.2014, 19:34

Preferatele mele!

Panacris 1

20.06.2014, 11:48

Ne place și nouă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Insulite de dovlecei