Chiftele de pui la cuptor

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2014 | 3202 vizualizari

 

foarte bune

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui tocat
  • 3 fire de ceapa verde(partea verde)
  • 1 leg marar
  • 1 leg frunze patrunjel
  • 4 frunze de leurda
  • condiment de pui
  • 1/4 lgt bicarbonat de sodiu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui la cuptor:

Se spala frunzele de ceapa verde,leurda,marar si patrunjel si se toaca marunt.Se amesteca carnea tocata de pui cu verdeata tocata si cu 1/4 lgt bicarbonat de sodiu.Se adauga condimentul pentru pui dupa gust si se lasa sa se odihneasca 10 min.Se incalzeste cuptorul,se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Se modeleaza chiftelele si se pun in tava pe hartia de copt.Se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.Cand sunt gata se scot si se lasa sa se raceasca.

    Se servesc calde sau reci.

TIPS-URI

1

Bicarbonatul de sodiu inlocuieste cu succes oul din compozitie

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete calite cu rosii