Chiftele la cuptor

de biancas76 in Porc, 24 Iun 2010 | 9022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • o jumatate legatura patrunjel
  • 6 catei mari de usturoi
  • 3 oua
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri pesmet
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Din toate aceste ingrediente se face un aluat care se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Intr-o tava de aragaz se pune hartie de copt si din aluat se formeaza bile care se aranjeaza frumos in tava.


Se da la cuptor pentru 45 minute (pana la rumenirea lor).


Sunt excelente!!! e pacat sa nu le incercati.


Si sa nu uitam ca sunt mai "dietetice "cum s-ar spune, nu mai sunt prajite in ulei.


Le-am servit impreuna cu sos de rosii (copii) - de data asta condimentele sosului au fost : cimbru, marar si busuioc- o combinatie foarte aromata.
iar noi, adultii cu sos tzatziki. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv