Chiftele la cuptor

de biancas76 in Porc, 24 Iun 2010 | 9520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • o jumatate legatura patrunjel
  • 6 catei mari de usturoi
  • 3 oua
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri pesmet
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Din toate aceste ingrediente se face un aluat care se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Intr-o tava de aragaz se pune hartie de copt si din aluat se formeaza bile care se aranjeaza frumos in tava.


Se da la cuptor pentru 45 minute (pana la rumenirea lor).


Sunt excelente!!! e pacat sa nu le incercati.


Si sa nu uitam ca sunt mai "dietetice "cum s-ar spune, nu mai sunt prajite in ulei.


Le-am servit impreuna cu sos de rosii (copii) - de data asta condimentele sosului au fost : cimbru, marar si busuioc- o combinatie foarte aromata.
iar noi, adultii cu sos tzatziki. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

izulika 1

24.06.2010, 23:10

vreau si iooo

Rocsi 1

25.06.2010, 11:19

bun venit...chiar sunt mai sanatoase asa la cuptor

mihaelar63 1

29.06.2010, 23:24

ne bucuram ca mai avem un bucataras de soi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]