Chiftelute crocante la cuptor

de Miha in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2011 | 7205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov (absolut optional)
  • patrunjel verde
  • sare si piper
  • fulgi de porumb macinati, pentru tavaleala :))
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute crocante la cuptor:

Pieptul de pui taiat bucati se pune in vasul robotului impreuna cu restul ingredientelor si se mixeaza pana obtinem o pasta omogena. Cu mana umeda formam chiftelutele, pe care le tavalim apoi din abundenta prin fulgii de porumb maruntiti ( cu sucitorul sau la robot, la viteza mica) .

Asezam chiftelutele in tava unsa cu ulei si dam la cuptor la foc mediu, pentru vreo 30 de minute, pana se rumenesc.

Se servesc calde sau reci, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute crocante la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

deyutzky 1

10.01.2012, 11:21

grati 1

06.01.2013, 17:14

cam cate ies din cantitatile de mai sus?

Miha 1

06.01.2013, 18:15

24-25 de bucati. Dar depinde si cat de mari sau mici le faci.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]