Ciocanele de pui cu legume la cuptor

de diana_k in Pui, 22 Apr 2013 | 4464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocanele de pui
  • 1,5 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov
  • 1/2 mar
  • ulei
  • sare, piper, rozmarin, boia dulce
  • condimente pentru gratar pentru carne pui
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu legume la cuptor:

Cartofi se curata, se spala si se taie in patru. Morcovii se curata si se feliaza, la fel si ceapa. Marul se taie cubulete mari.

Tava ce va merge la cuptor se unge cu ulei, se aseaza legumele se presara cu sare, piper, boia si rozmarin. Se amesteca bine si se distribuie in tava.
Ciocanele de pui se condimenteaza cu sare, piper si condimentele pentru gratar si se aseaza in tava peste legume, se pune si usturoiul si se toarna o cescuta de apa.

Tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la 200 grade C, timp de 30 de minute, apoi se indeparteaza folia si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu cartofi si sos alb