Ciocanele de pui umplute

de Lau in Pui, 23 Feb 2012 | 4821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele dezosate
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 100 g carne de pui
  • 3 linguri smantana
  • ardei rosu
  • cascaval
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui umplute:

Ceapa se caleste putin, se adauga carnea taiata bucati, un pic de apa si se lasa cca 10 min pe foc. Se adauga oul batut si smantana, se condimenteaza, se adauga ardeiul taiat fasii

Cu o lingurita umplem copanelele si in fiecare punem cate o bucata de cascaval.

Le asezam in tava si le stropim cu putin ulei si le condimentam.

Eu am adaugat si orez in tava cu ardei, am adaugat apa aproape cat sa acopere pulpele, cateva bucati de cascaval si am dat la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute