Ciocanele de pui umplute

de angyb in Pui, 2 Mai 2012 | 4192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele de pui desosate
  • 1 cutie de ciuperci
  • 150 g prosciutto cotto
  • 1/2 gogosar rosu
  • 1/2 pahar de vin
  • 1 pahar pasta de rosii
  • 1/2 pahar de apa
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui umplute:

Taiati cubulete prosciutto cotto si prajiti un pic dupa care adaugati ceapa si gogosarul taiate marunt. Cand s-au calit adaugati ciupercile (taiate marunt si ele) dupa care adaugati vinul. Cand vinul s-a evaporat adaugati 1/2 din pasta de rosii si lasati sa fiarba pana cand se ingrosa.

Ciocanelele se bat si se condimenteaza. Umplutura obtinuta se intinde peste ciocanelele batute dupa care se ruleaza.

Intr-o tava se pune putin ulei restul de pasta de rosii si paharul de apa si apoi rulourile de pui.Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor aproximativ o ora.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (21)

iry-gabriela 1

02.05.2012, 22:55

bune,bune rauuuuuuuu

angyb 1

03.05.2012, 08:39

multu cocolina,iri

pity19 1

05.03.2015, 02:58

Merita incercate! Desigur cu parizer slab!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copănele de pui umplute cu ciuperci, în sos de smântână