Ciorba ardeleneasca de porc

de nico15 in Ciorbe, 23 Oct 2012 | 3775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g piept de porc
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • tarhon proaspat
  • 150 ml de smantantana
  • 2 galbenusuri
  • 50 ml de otet
  • 50 g de orez
  • Sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca de porc:

Carnea se spala si se va portiona, dupa care se vor spala din nou bucatile de carne, pentru a indeparta oasele care s-au spart. Legumele se curata, spala si taie marunt. Tarhonul verde(proaspat) se spala, se curata, se opareste si se taie. Orezul se alege si se spala. Ceapa se curata se spala si se taie marunt.

Ouale se dezinfecteaza si se separa. Carnea se pune la fiert in apa rece cu sare, se lasa sa fiarba si se spumeaza de cel putin doua ori.

Dupa aceea se adauga ceapa si se continua fierberea. Dupa ce carnea a fiert exista doua procedure ori lasam carne pe oase ori o scoatem si o taie in cubulete mici, depine de dumneavoastra. In ciorba se adauga orezul prefiert, tarhonul oparit si liezonul format din smantana si galbenusuri, atentie trebuie temperat si adaugat incet putin cate putin. Se mai continua fierberea inca 15 minute.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (8)

adry88 1

24.10.2012, 18:13

buna

lilik 1

24.10.2012, 18:32

tare buna

marcela1979 1

30.12.2012, 02:56

un deliciu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de porc cu zeamă de varză