Ciorba cu carne de porc - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 6 Noi 2013 | 6707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc (pulpa)
  • 2-3 fire de caepa verde
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 dovlecel mic
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • 2-3 cartofi
  • pastarnac
  • 1 morcov
  • telina
  • 1/2 l bors
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde
  • leustean verde
  • 2-3 linguri cu bulion/suc de rosii
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc - Philips Multicooker:

Spalam carnea in apa rece, atat cat apa  sa  ramana curata, si o punem la fiert in vasul aparatului alegand din MENU functia BOIL pentru 20 de minute.

Cand este necesar  adunam cu o paleta spuma formata.

Dupa terminarea acestui program setam functia STEW pentru 50 de minute. 

Intre timp, curatam legumele, le spalam si le tocam.

Cand  timpul ramas ne indica 20 de minute,  adaugam legumele tocate si le lasam sa fiarba impreuna pana la terminarea programului.

Potrivim de gust cu sare, adaugam bulionul/sucul de rosii si borsul si setam din nou functia BOIL pentru 10-15 minute. La sfarsit adaugam verdeturile tocate. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Programul/functia BOIL necesita mare atentie. Nu il folositi mai mult de 10 minute, cu capacul inchis!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu scarita afumata