Ciorba de perisoare la multicooker

de camelia75 in Ciorbe, 16 Mai 2014 | 8108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare:
  • 250 gr carne
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 50 gr orez
  • 1 ou
  • 2 cartofi tocati foarte marunt,unul pentru perisoare si unul pt ciorba (eu nu am pus)
  • Pentru ciorba:
  • 2 l apa
  • 1/2 ceapa tocata marunt (eu am pus 3 fire de ceapa verde)
  • 1 ardei verde/rosu tocat
  • 1 morcov tocat
  • 300 ml bors sau 3-4 linguri de otet
  • 2 lingurite pasta de tomate (am inlocuit cu rosii decojite,taiate cubulete)
  • sare si piper pentru asezonare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare la multicooker:

1.Puneti ceapa,morcovul si ardeiul gras in ola interioara.Turnati apa.

2.Apasati butonul MENU si selectati STEW,apoi apasati COOKING TIME si selectati 45 minute.Apasati butonul START si lasati la gatit pentru 15 minute.

3.Amestecati carnea,ceapa,oul,orezul si cartoful cu putina sare si piper pana obtineti un amestec omogen.

4.Formati perisoare mici,rotunjidu-le cu mana umedasi tapetati-le cu faina.(eu prefer sa nu le dau prin faina)

5.Adaugati perisoarele in oala interioara.Dupa 10 minute adaugati cartoful tocat..Dupa inca 10 minute adaugati borsul sau otetul si pasta de tomate.

6.Cu 5 minute inainte de finalizarea programului adaugati telina (verde) tocata si asezonati.Cand programul este finalizat multicooker-ul trece automat pe modul KEEP WARM.

7.Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de piept de pui cu legume la Multicooker