Ciorba cu carne de vita

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 12 Apr 2011 | 6462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de vita
  • 2 linguri cu bulion de rosii
  • radacina de telina si pastarnac
  • 1 morcov,
  • 1 ardei capia, 
  • 2 cepe
  • 2-3 cartofi taiati cubulete
  • leustean si patrunjel verde
  • sare/delikat dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • 1 l bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de vita:

Spalam carnea in apa rece (operatiunea se repeta pana cand apa ramane curata) si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o strecuratoare/paleta spuma formata. Intre timp, dupa ce carnea a  fiert,  adaugam legumele, tocate marunt.

Ulterior, punem cartofii taiati cubulete si lasam pe foc cam 20 de minute. Punem apoi bulionul, borsul si delikatul/sarea dupa gust si lasam sa mai fiarba 10-15 minute impreuna. Se presara leusteanul si patrunjelul tocate marunt dupa ce am luat ciorba de pe foc.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Smantana, adaugata la servire,  ii confera un gust fin

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole in paine